• Αυτόματοι πωλητές

  με συνεχή υπεύθυνη υποστήριξη και service

  After sales υπηρεσίες που σε ακολουθούν σε όλη την πολυετή διάρκεια χρήσης των μηχανημάτων μας. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

  Ωρες λειτουργιας: Δευτερα - Παρασκευη 9:00-17:00

  Τηλ.: 2130048149 | Facebook: @vendingandtechnology

 • Μεταχειρισμένοι & Νέοι Πωλητές

  Προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας...

  Μηχανήματα καινούργια σε τιμές μεταχειρισμένων. Εκθεσιακά κομμάτια είτε τελείως αμεταχείριστα, είτε καλά συντηρημένα.ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!

  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

  Τηλ.: 2130048149 | Facebook: @vendingandtechnology

 • Αυτόματοι Πωλητές

  σύγχρονης τεχνολογίας

  Ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις επιχείρηση με αυτόματους πωλητές ή να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα;Η Vending & Technology είναι το εργαλείο για την επιτυχία σου!ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

  Ωρες λειτουργιας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00

  Τηλ.: 2130048149 | Facebook: @vendingandtechnology

Previous
Next

automatoi polites vending

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗΣ ΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

vikos

Η εταιρεία VENDING&TECHNOLOGY σε συνεργασία με την εταιρία Βίκος αποτελεί την ολοκληρωμένη απάντηση - λύση σε κάθε ανάγκη για πόσιμο νερό στην περιοχή της Αττικής. Με συνέπεια και επαγγελματισμό είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται στην πηγή. Από το σημείο της υδροληψίας, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης εγκατεστημένα δίπλα στην πηγή, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία. Σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου HACCP για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας, της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του προσωπικού καθώς και έλεγχοι στα τελικά προϊόντα. Οι έλεγχοι αυτοί διασφαλίζουν ότι το νερό θα φτάσει τελικά στον καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή. Μία επίσης σημαντική παράμετρος η οποία υπεισέρχεται στην διαμόρφωση της παραγωγικής διαδικασίας και συνολικά του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας είναι και η προστασία του ευρύτερου περιβάλλοντος (εσωτερικά και εξωτερικά της εγκατάστασης).

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος Ζαγοροχώρια διατίθεται σε φιάλες 10lt από υλικό PET για αποκλειστική χρήση σε θερμοψύκτες.  Πρόκειται για ένα προϊόν με πρωτοποριακό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική το οποίο χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με τη επιστρεφόμενη φιάλη POLYCARBONATED18,9lt.                                       

ΤΟ ΥΛΙΚΟ PET    

• Το υλικό PET (χρησιμοποιείται στα εμφιαλωμένα νερά 0,5lt & 1,5lt που κυκλοφορούν στη αγορά) είναι το πλέον προηγμένο υλικό για συσκευασία τροφίμων και αποδεδειγμένα ασφαλέστερο σε σχέση με τα άλλα πλαστικά.
• Οι φιάλες είναι μίας χρήσεως και δεν επιστρέφονται για να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά. Είναι προστατευμένες σε κιβώτια και δεν εκτίθενται στον ήλιο και τη σκόνη, διασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος από την πηγή μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσης. 
• Απαιτούν μικρό χώρο αποθήκευσης αφού το ένα κιβώτιο τοποθετείται εύκολα πάνω στο άλλο. Δε χρειάζεται να αποθηκεύονται φιάλες για επιστροφή, έχοντας και μικρότερο κόστος (εγγυοδοσία).
• Το μικρό βάρος της φιάλης διευκολύνει τις απλές λειτουργίες, όπως η μεταφορά και τοποθέτηση στον ψύκτη από οποιονδήποτε.  

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ

• Οι θερμοψύκτες  που σας παρέχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, κομψής σχεδίασης και λόγω των μικρών τους διαστάσεων απευθύνονται σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό καταναλωτή που έχει την ανάγκη παροχής νερού κρύου, ζεστού ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

• Διακρίνονται για την μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και την μεγάλη παραγωγή κρύου ή ζεστού νερού, λόγω των μεγάλων ανοξείδωτων κάδων που διαθέτουν.

• Διαθέτουν ένδειξη CE και πιστοποίηση όλων των υλικών κατασκευής τους και έχουν πλήρη εγγύηση 1 έτους.

thermopsuktes-vikos

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

  Pharmacy Mini-Vend 

pharmacy-cross-150x150 v2

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΑΞΙΑΣ 3.900,00€

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ

3.460,00€ + ΦΠΑ

 

2 μεταχειρισμένοι αυτόματοι πωλητές τροφίμων

NECTA STARFOOD

 

 starfood